Allting kommer till sitt slut, vårt slut har kommit nu efter 2år 6månader och 27dagar..

 

Kommer sakna Lukas så otroligt han är en stor del av mig. Men man får inte allt i livet och han har nu flyttat till Ekerö..

Peace out


pusshejbloggen

jag finns på http://fannyhaver.blogg.se tills vidare

Vart tog bloggningen vägen?

Vet inte vad som hänt, men varmen jag eller hanna har uppdaterat. Dock så ska det bli ändring på det. Har varit i stallet lördag söndag och onsdag. Red ut i söndags och sofort jag gav trav skänkel bara så bockade lukas och for iväg i galopp, fast det var faktiskt riktigt roligt för han var så pigg och glad. Vi hoppade lite och det gick super, Lukas flög över och hade bra bjudning så jag verkligen kunde tänka på min sits. Det som är värst nu är att jag kan få lite fladdriga skänklar just i språnget. Men jag ansträngde mig lite och vips så var de helt stilla!

Sen igår var jag hemma hos kimberly och bara myste och kollade film. Thea (kimberlys lilla syster) var med och så kom joel förbi ett tag och smakade av vår tårta som jag och kimberly gjorde, som faktiskt blev väldigt god!

Idag så träffade jag först wille albin och adrian. Mysigt mysigt :) sen så åkte jag till stallet och red en snabbis. Barbacka med hackamoret och utan ridkläder haha. Var väl ute oh skrittade/galopperade i 30 minuter kanske. Sen bara myste jag med lukas. La också in en ny torvbal när lukas var i boxen och han höll först på att svimma. Sen när jag började ta av plasten var han hur söt som helst. Han drog i plasten och mosade sönder torven med mulen och även tuggade på den en gång. Ibland e han för charmig, men han hade det kul!


RSS 2.0